Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Sähkötarjous kätevästi netistä

Suomen halvin sähkötarjous löytyy vain ja ainoastaan kilpailuttamalla. Jos siis haluat halpaa sähköä, kannattaa sinun hakea paras tarjous netistä. Netistä löytyy ainakin pari palvelua jossa voit helposti vaihtaa nykyisen sähkösopimuksesi uuteen edullisempaan. Voit joko itse käydä kaikki sähköntoimittajat läpi tai käyttää kilpailutuspalvelua joka esittelee sinulle kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on aina maksutonta, mutta kannattaa aina esim. tarkistaa onko nykyinen sopimuksesi määräaikainen. Jos sopimuksesi on määräaikainen, et voi vielä tässä vaiheessa vaihtaa sopimusta.

Ennen kuin aloitat uuden sähkösopimuksen etsimistä, kannattaa käydä pari asiaa läpi. Ensin kannattaa ottaa esille viimeisimmän sähkölaskun tai arvioida miten paljon sähkö kulutat vuosittain. Jos nykyinen sähköyhtiö tarjoaa jonkinlaisen seurantapalvelun, esim. Fortumin Oma Fortum -palvelu, niin voit tarkistaa tämän kautta paljonko sähköä käytät vuosittain. Paras olisi jos saisi myös laskettua paljonko sähkönkulutuksesi ajoittuu esim. yölle ja onko tiettyyn vuodenaikaan korkeampaa kulutusta. Käyttämällä palvelua joka etsii sinulle uuden edullisemman sopimuksen, antaa sinulle myös mahdollisuuden valita yhtiön joka tuottaa vihreää sähköä tai tarjoaa asiakkailleen muita etua. Vertailupalveluilla on usein erikoistarjouksia asiakkailleen, josta ovat sopineet erikseen sähköyhtiön kanssa. Näihin tarjouksiin et pääse käsiksi jos vaihdat sopimusta suoraan sähköyhtiön kautta. Jos siis haluat hoitaa sähkösopimuksen vaihdon helposti, suosittelemme että käytät jonkinlaista vertailuapalvelua.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Sähkösopimus.com on kehitetty tarjoamaan suomalaisille kotitalouksille mahdollisuus vertailla sähkön hintoja suoraan netissä. Kaikki eivät pidä puhelinmyynnistä ja hankalilta kuulostavista sopimusehdoista, joihin pitäisi tutustua rauhassa. Siksi Sähkösopimus.com.”

Ismo Seppänen - Rovaniemi

Halvin sähkötarjous kilpailuttamalla

Helpoin tapa vaihtaa halvempaan sähkösopimuksen onnistuu kilpailuttajan avulla. Yksi kuluttajille suunnattu palvelu on Sähkömittari.fi. Syötät vain palveluun nykyisen sähkösopimuksesi tiedot, niin saat sen jälkeen listauksen sinulle sopivista tarjouksista. Sähkömittari- palvelun avulla saat uuden sähkösopimuksen käyttöön parissa minuutissa. Palvelusta löydät vain suomalaista sähköä.

Mikäli haluat hankkia itsellesi perussopimuksen, suosittelemme Fortumin Vakio -sopimusta. Fortumin sopimus sopii sinulle jos haluat vakaan hinnan ja turvallisen sopimuksen. Fortum Vakaan tärkeimmät tiedot:

  • Sopimuksessa kiinteä kuukausihinta.
  • Sopimus on joustava ja on helposti vaihdettavissa.
  • Fortum Vakion sähkötuotannossa ei käytetä fossiilisia polttoaineita.
  • Fortum Vakio tarjoaa kolme eri hintaluokkaa.
  • S-paketti kustantaa 14€ kuukaudessa ja sisältää 2000 kWh vuodessa.
  • M-paketti kustantaa 19€ kuukaudessa ja sisältää 2000-30000 kWh vuodessa.
  • L-paketti kustantaa 28€ kuukaudessa ja sopii talouteen jossa käytetään enemmän kuin 3000 kWh vuodessa.

Fortumilla on tällä hetkellä kampanja voimassa, jossa saa aina ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Jos olet muuttamassa kerrostaloon ja haluat helpon sopimuksen, voi Fortum Vakaa olla sopiva vaihtoehto. Koska Fortumin sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, voit helposti vaihtaa joko Fortumin toiseen sähkösopimukseen tai suoraan toiselle sähköyhtiölle. Halvimman S-paketin käyttäjä voi rauhassa katsoa tuleeko vuodessa käytettyä koko 2000 kWh. Jos kulutus on paljon pienempi, kannattaa vaihtaa sopimukseen jossa on kilowattihinnoittelu. Tähän sopisi esim. Fortum Vakaa tai Fortumin Tarkka -pörssisähkö.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus.com

Kotimaan Energia Netto

Solmi sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa –Asiakkaana tienaat myös tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Uudet asiakkaat saavat lisäarvopalvelut kuukaudeksi veloituksetta!

Fortum Vakaa

Fortumin Vakaa -sopimuksessa on vakaa hinta, joka päivittyy automaattisesti puolivuosittain. Jos tilaat nyt, saat kuuden kuukauden perusmaksut veloituksetta!

Fortum Vakio

Fortumin Vakio -sopimus kerrostaloihin alkaen 16€/kk. Maksat saman hinnan joka kuukausi, eli ei yllätyksiä. Jos tilaat nyt, saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0€!

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Sähkösopimus on sinun ja sähköyhtiön välinen sopimus jossa sovitaan ainakin sähkö kilowattituntihinnasta ja sopimuksen voimassaoloajasta. Sähkösopimuksessa määritellään toimitetaanko sinulle yleis-, aika- vai kausisähköä. Sähkösopimuksen voi helposti kilpailuttaa nettissä!

Tähän ei valitettavasti löydy suoraa vastausta, koska hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja joillakin sähköntoimittajilla voi olla kampanja käynnissä. Tämän takia kannattaa kilpailuttaa oma sähkösopimus aina ennen kuin olet esim. muuttamassa. Käyttämällä netistä löytyvää kilpailutuspalvelua löydät varmasti parhaan hinnan!

Sähkösopimus on helppo tehdä! Tähän ei tarvita montaa minuuttia eikä sinun tarvitse lähettää papereita edestakaisin. Sopimuksen vaihtaminen onnistuu helposti aina puhelimitse tai netin kautta. Meidän mielestä helpoin tapa on jos teet sopimuksen netin kautta. Jos käytät netin kilpailutuspalvelua, näet suoraan kuka tarjoaa parhaan hinnan.

Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa uusi sopimus tehdä hyvissä ajoin. Hoitamalla uuden sähkösopimuksen kaksi viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma siitä että sähköt pelaa uudessa osoitteessa. Jos uudella sopimuksella on kiire, voi sähköt saada uuteen osoitteeseen vielä saman päivän aikana. Tästä voi kuitenkin tulla lisäkustannuksia.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on paras hoitaa netin kautta. On olemassa palvelu nimeltä Sähkömittari.fi, joka hoitaa homman puolestasi! Syötät vain palvelun pyytämät tiedot niin saat heti eteesi sähkötarjouksia. Kannattaa myös kurkata palvelumme tarjoukset -osioon, josta näet sähkötoimittajien ajankohtaiset kampanjat. 

Sähkön kilpailuttaminen maksaa sinulle täydet 0 euroa!