Sähkötarjous netistä

Kilpailuta sähkötarjous ja tee edullisempi sähkösopimus heti.

Löydä sähkötarjous edulliseen hintaan netistä.

Edullisin kiinteähintainen tarjous

Hehku - Kiinteä 24kk

  • Energiahinta: 8,99 snt/kWh
  • Perusmaksu: 3,90 €/kk
  • Määräaikainen 24kk

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Sähkösopimus.com erikoistarjoukset

Sähkötarjous kätevästi netistä

Suomen halvin sähkötarjous löytyy vain ja ainoastaan kilpailuttamalla. Jos siis haluat halpaa sähköä, kannattaa sinun hakea paras tarjous netistä. Netistä löytyy ainakin pari palvelua jossa voit helposti vaihtaa nykyisen sähkösopimuksesi uuteen edullisempaan. Voit joko itse käydä kaikki sähköntoimittajat läpi tai käyttää kilpailutuspalvelua joka esittelee sinulle kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Sähkön kilpailuttaminen on aina maksutonta, mutta kannattaa aina esim. tarkistaa onko nykyinen sopimuksesi määräaikainen. Jos sopimuksesi on määräaikainen, et voi vielä tässä vaiheessa vaihtaa sopimusta.

Ennen kuin aloitat uuden sähkösopimuksen etsimistä, kannattaa käydä pari asiaa läpi. Ensin kannattaa ottaa esille viimeisimmän sähkölaskun tai arvioida miten paljon sähkö kulutat vuosittain. Jos nykyinen sähköyhtiö tarjoaa jonkinlaisen seurantapalvelun, esim. Fortumin Oma Fortum -palvelu, niin voit tarkistaa tämän kautta paljonko sähköä käytät vuosittain. Paras olisi jos saisi myös laskettua paljonko sähkönkulutuksesi ajoittuu esim. yölle ja onko tiettyyn vuodenaikaan korkeampaa kulutusta. Käyttämällä palvelua joka etsii sinulle uuden edullisemman sopimuksen, antaa sinulle myös mahdollisuuden valita yhtiön, joka tuottaa vihreää sähköä tai tarjoaa asiakkailleen muita etua. Vertailupalveluilla on usein erikoistarjouksia asiakkailleen, josta ovat sopineet erikseen sähköyhtiön kanssa. Näihin tarjouksiin et pääse käsiksi jos vaihdat sopimusta suoraan sähköyhtiön kautta. Jos siis haluat hoitaa sähkösopimuksen vaihdon helposti, suosittelemme että käytät jonkinlaista vertailupalvelua.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Halvin sähkötarjous kilpailuttamalla

Helpoin tapa vaihtaa halvempi sähkösopimus onnistuu kilpailuttajan avulla. Yksi kuluttajille suunnattu palvelu on Sähkömittari.fi, josta voit kilpailuttaa edulliset sähköt kauttamme. Syötät vain palveluun nykyisen sähkösopimuksesi tiedot, niin saat sen jälkeen listauksen sinulle sopivista tarjouksista. Sähkömittari- palvelun avulla saat uuden sähkösopimuksen käyttöön parissa minuutissa. Palvelusta löydät vain suomalaista sähköä.

Edullinen sähkötarjous

Sähkötarjous tulee ajankohtaiseksi aina, kun nykyinen sähkösopimuksesi on loppumassa. Saat nykyiseltä sähköntoimittajaltasi yleensä jatkotarjouksen sähkösopimukselle noin kuusi kuukautta ja kolme kuukautta ennen kuin nykyinen sopimuksesi loppuu. Tämä tarjous on yleensä kalliimpi kuin edellinen sopimushintasi, ellei sähkön hinta ole olennaisesti tippunut. Tästä huolimatta saat todennäköisesti aina halvemman hinnan kun vielä vertailet sähkötarjouksia netissä.

Tekemällä sähkön hintavertailun voit varmistua siitä, ettet maksa uudessa sopimuksessa liikaa sähköistäsi. Riippuen sähkön kulutuksestasi säästösi voi olla merkittävä vuositasolla. Kerrostaloasunnossa sähkön hinnalla on pienempi vaikutus, mutta jos asut sähkölämmitteisessä omakotitalossa, niin säästösi voi olla useita satoja euroja kuukaudessa.

Edullisen sähkötarjouksen löydät esimerkiksi palvelumme kautta kilpailuttamalla sähkösopimuksen. Näet tarjouksia sähkölle laittamalla vertailuun perustiedot kohteesta. Yleensä postinumero, vuosittainen kulutus riittävät näyttämään tarjouksia. Muista myös hakea kaikkia tarjouksia, sillä jos haet vain esim. päivä- ja yösähkö tarjouksia, niin sinulta voi mennä ohi jokin yleissähkötarjous, jossa olisi edullisempi hinta kuin yö- ja päiväsähkössä. Halvin sähkö näkyy listauksessa ensimmäisenä ja listasta voit vertailla helposti edullisimman sähköntoimittajan.

Kun olet löytänyt sinulle sopivan sähkötarjouksen, niin voit tehdä sähkösopimuksen, jos määräaikaisen sähkösopimuksesi loppumiseen on alle kolme kuukautta. Ota huomioon, että jos sähkön markkinahinta on korkea, niin sinun ei välttämättä kannata lukita itseäsi pitkään määräaikaiseen sopimukseen. Ja jos sähkön markkinahinta on alhaalla, niin voit hyödyntää tilaisuuden ja tehdä sähkösopimuksen pidemmäksi aikaa. Jos pystyt hallitsemaan sähkön kulutusta siten, että suurin käyttötarve on öisin, niin silloin myös pörssisähkö on erinomainen vaihtoehto, sillä pystyt ajoittamaan sähkön käyttöä edullisimmille käyttötunneille.

 

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Voit pyytää sähkötarjouksia ja tehdä uuden sähkösopimuksen, kun määräaikaista sähkösopimustasi on jäljellä alle 3 kk.

Jos nykyinen sähköntoimittajasi lähettää sopimuksen jatkotarjouksia, niin silloin on hyvä aika vertailla sähkön hintoja.

Halvin sähkötarjous ei ole aina välttämättä paras. Joskus edullisimmat sähkötarjoukset toistaiseksi voimassaolevia ja niiden sähkön hinta päivittyy esim. 4 kertaa vuodessa.

Hyvä puoli näissä kuitenkin on, että voit kilpailuttaa sähkösi uudelleen heti kun markkinahinta laskee.

Edullisin sähkötarjous on sellainen josta saat parhaan hyödyn. Jos sähkönkulutuksesti on suurta esim. yli 15 000 kWh vuodessa, niin silloin sinun yleensä kannattaa aina tehdä pitkä sähkösopimus kun sähkön hinta on matala. 

Vertailet sähkötarjouksia helposti esim. palvelumme kautta. Sinun täytyy täyttää vain muutamat perustiedot kulutuksestasi ja kulutuspaikasta, jonka jälkeen näet välittömästi millä hintaa saisit sähköä eri toimittajilta.

Vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa ja valitse sinulle parhaiten sopiva sähkösopimus.

Jos saat nykyiseltä sähköntoimittajaltasi viestin tai soiton uudesta sähkötarjouksesta, niin silloin on yleensä hyvä aika kilpailuttaa sähkötarjoukset.

Vertaile kauttamme muiden toimittajien hintoja ja varmistu siitä, että saat varmasti edullista sähköä.

Sähkötarjoukset eivät ole sitovia, jos voit rauhassa katsoa millaisella hintaa voisit saada nyt sähköä.

Jos sähkön markkinahinta on yleisesti korkea, kuten esimerkiksi keväällä 2022, niin silloin kannattaa todennäköisesti välttää pitkiä sähkösopimuksia.