Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Pörssisähkö

Pörssisähkö tarjoaa mahdollisuuden säästää sähkölaskussa, mutta vaatii käyttäjältään aktiivista toimintaa säästöjen saamiseksi. Kun markkinahinta on alhaalla, niin voit hyödyntää edullista hintaa lämmittämällä vettä tai käyttämällä kodinkoneita, kun hinta on alimmillaan.

Spot – Pörssisähkön hinta tunneittain

Pörssisähkö on toteutettu tunneittain vaihtuvalla SPOT-hinnoittelulla. Tiedät tuntihinnat aina päivän etukäteen, joten voit suunnitella kotisi energian kulutusta ennakkoon. Seuraavan vuorokauden hinnat kullekin tunnille näet viimeistään kello 14:30. Voit nähdä sähkön hinnat esimerkiksi Nordpoolin sivuilta https://www.nordpoolgroup.com/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/FI/Hourly/?view=table, jossa hinnat näkyvät megawattituntia kohden. Saat selville sähkön hinnan jakamalla hinnan tuhannella eli näet senttihinnan suoraan, kun siirrät pilkkua yhden paikan vasemmalle. Hintoihin tulee myös lisätä arvonlisävero 24% ja sähköyhtiön välityspalkkio, joka on yleensä jotain sentin osia. Myös sähköyhtiön omilla sivuilla näkee yleensä nämä tuntihinnat. Riippuen sähköyhtiöstä, näissä hinnoissa voi olla jo arvonlisävero ja sähköyhtiön marginaali lisättynä, jolloin näet todellisen ostohinnan suoraan.

Pörssisähkö hinta

Pörssisähkön hinta määräytyy erilaisten perusteiden mukaan. Hintaan vaikuttaa se, millainen sää Suomessa ja niissä maissa on, joista Suomeen ostetaan sähköä. Tämä vaikuttaa etenkin vesivoiman saatavuuteen. Myös tuuliolosuhteet vaikuttavat saatavaan tuulivoimaan. Jos Ruotsissa ja Norjassa on hetkellistä vesivoiman ylituotantoa, niin sähköä saa yleensä ostettua silloin halvemmalla.

Sähkön pörssihinta on myös riippuvainen sähkön kulutuksesta. Kun sähkön kysyntä on suurta, niin myös sähkön hinta kohoaa. Vuoden ajoista talvella pörssisähkön hinta on kalliimpaa kuin kesällä. Päiväkohtaisesti hinnat vaihtelevat kanssa kulutuksen mukaan. Halvinta sähkö on yöllä. Aamulla ja iltapäivästä iltaan sähkön hinta on kalliimpaa, joten kulutus kannattaa ajoittaa edullisemman sähkön aikaan.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Sähkösopimus.com on kehitetty tarjoamaan suomalaisille kotitalouksille mahdollisuus vertailla sähkön hintoja suoraan netissä. Kaikki eivät pidä puhelinmyynnistä ja hankalilta kuulostavista sopimusehdoista, joihin pitäisi tutustua rauhassa. Siksi Sähkösopimus.com.”

Ismo Seppänen - Rovaniemi

Pörssisähkö kokemuksia

Pörssisähkö kokemuksia ei netistä löydy liikaa. Näissä on luettavissa se, että ne jotka ovat sähkökäyttöään paljon seuranneet, ovat myös säädelleet kulutustaan edullisemmille tunneille pörssisähkösopimuksen aikana. Jotkin ihmiset ovat maksaneet pörssisähköstään hieman korkeampaa hintaa kuin kiinteähintaisessa sopimuksessa, sillä pörssisähkön hinta voi kohota joinakin aikoina korkeaksi. Kun pörssisähkö on kallista, niin kulutuksen siirtäminen edullisemmille tunneille on entistä tärkeämpää.

Pörssisähkö vai yleissähkö

Kumpi sähkö on sinulle edullisempaa? Pörssisähkö vai yleissähkö? Tämä riippuu paljon siitä, miten hyvin pystyt ohjaamaan kotisi kulutusta. Jos sinulla ei ole ollenkaan ohjattavuutta sähkönkulutukseesi, niin edullisen hintainen yleissähkö voi tulla halvemmaksi. Parhaan hyödyn pörssisähkölle saat, kun kulutat sähköä enemmän yöaikaan. Talon lämmittämisessä tämä tarkoittaisi vesikiertoisen varaajan lämmittämistä yöllä. Jos talossasi on suora sähkölämmitys, niin sinun on vaikeampi säätää sähkön kulutustasi.

Katso siis toteutunutta sähkön kulutustasi ja jos käytät paljon sähköä öisin, niin sinun tulee ehdottomasti harkita pörssisähkön ostamista.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus.com

Kotimaan Energia Netto

Solmi sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa –Asiakkaana tienaat myös tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Uudet asiakkaat saavat lisäarvopalvelut kuukaudeksi veloituksetta!

Fortum Vakaa

Fortumin Vakaa -sopimuksessa on vakaa hinta, joka päivittyy automaattisesti puolivuosittain. Jos tilaat nyt, saat kuuden kuukauden perusmaksut veloituksetta!

Fortum Vakio

Fortumin Vakio -sopimus kerrostaloihin alkaen 16€/kk. Maksat saman hinnan joka kuukausi, eli ei yllätyksiä. Jos tilaat nyt, saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0€!

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Sähkösopimus on sinun ja sähköyhtiön välinen sopimus jossa sovitaan ainakin sähkö kilowattituntihinnasta ja sopimuksen voimassaoloajasta. Sähkösopimuksessa määritellään toimitetaanko sinulle yleis-, aika- vai kausisähköä. Sähkösopimuksen voi helposti kilpailuttaa nettissä!

Tähän ei valitettavasti löydy suoraa vastausta, koska hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja joillakin sähköntoimittajilla voi olla kampanja käynnissä. Tämän takia kannattaa kilpailuttaa oma sähkösopimus aina ennen kuin olet esim. muuttamassa. Käyttämällä netistä löytyvää kilpailutuspalvelua löydät varmasti parhaan hinnan!

Sähkösopimus on helppo tehdä! Tähän ei tarvita montaa minuuttia eikä sinun tarvitse lähettää papereita edestakaisin. Sopimuksen vaihtaminen onnistuu helposti aina puhelimitse tai netin kautta. Meidän mielestä helpoin tapa on jos teet sopimuksen netin kautta. Jos käytät netin kilpailutuspalvelua, näet suoraan kuka tarjoaa parhaan hinnan.

Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa uusi sopimus tehdä hyvissä ajoin. Hoitamalla uuden sähkösopimuksen kaksi viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma siitä että sähköt pelaa uudessa osoitteessa. Jos uudella sopimuksella on kiire, voi sähköt saada uuteen osoitteeseen vielä saman päivän aikana. Tästä voi kuitenkin tulla lisäkustannuksia.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on paras hoitaa netin kautta. On olemassa palvelu nimeltä Sähkömittari.fi, joka hoitaa homman puolestasi! Syötät vain palvelun pyytämät tiedot niin saat heti eteesi sähkötarjouksia. Kannattaa myös kurkata palvelumme tarjoukset -osioon, josta näet sähkötoimittajien ajankohtaiset kampanjat. 

Sähkön kilpailuttaminen maksaa sinulle täydet 0 euroa!