Sähkön hintavertailu on helppoa

Sähkön hintavertailu on nykyään helppoa ja nopeaa.

Täyttämällä perustiedot näet nopeasti millaista sähköä markkinoilla on tarjolla tällä hetkellä.

Edullisin kiinteähintainen tarjous

Hehku - Kiinteä 24kk

  • Energiahinta: 8,99 snt/kWh
  • Perusmaksu: 3,90 €/kk
  • Määräaikainen 24kk

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Sähkösopimus.com erikoistarjoukset

Sähkön hintavertailu

Sähkön hintavertailu on kannattavaa, sillä voit saada sähkölaskuusi säästöä jopa useita satoja euroja. Asuinmuotosi vaikuttaa saamaasi säästön kokonaissummaan. Jos asut kerrostalossa tai rivitalossa, niin säästämäsi summa ei välttämättä ole useita satasia, mutta voi olla useita kymmeniä euroja vuoden aikana.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksesi tekemällä sähkön hintavertailua voit saada itsellesi sähkösopimuksen, jossa ei ole esimerkiksi kiinteää kuukausimaksua ja sähkön hinta on edullisempaa. Näin voit säästää pelkän kuukausimaksun poistumisella useita kymppejä vuoden aikana.

Jos asut omakotitalossa, niin sähkön hintavertailu pitäisi olla sinulla aina tapana, kun olemassa oleva sähkösopimuksesi on loppumassa. Omakotitalossa sähkönkulutuksesi voi olla jopa useita kymmeniä tuhansia kilowattitunteja, joten voit säästää useita satoja tai jopa tuhansia euroja kilpailuttamalla sähkösopimus.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Kuinka sähkön hintavertailu onnistuu helposti?

Nykyään sähkön kulutuksestasi on saatavilla kattavia tietoja, joko sähköyhtiösi tai sähköverkkoyhtiösi kautta. Sinun kannattaa tarkistaa kulutuksesi vuoden ajalta ja tehdä laskelmia sen perusteella.

Yleissähköä vertailtaessa, sinun on helppo verrata uuden sähkösopimuksen kustannuksia nykyiseen sähkösopimukseesi. Ota huomioon myös kuukausimaksun vaikutus, jos toisessa sopimuksessa tällainen on. Laske sähkön hinta kulutuksesi mukaan ja lisää laskelmaan mahdolliset kuukausimaksut.

Aikasähkön hintavertailussa tärkeintä on selvittää edellisten vuosien kulutuksestasi, kuinka paljon käytät keskimäärin päiväsähköä ja yösähköä. Jos päiväsähkön kulutuksesi on suurta, niin sinun kannattaa laskea, että tuleeko sinulle halvemmaksi sähkötarjous, jossa päiväsähkö ja yösähkö ovat samanhintaisia. Jos sinulla on vesikiertoinen lämmitys ja lämmität suurta lämminvesivaraajaa vain öisin, niin voit saada merkittäviä säästöjä aikaan, jos sähkösopimuksessasi on halpa hinta yösähkölle.

Jos pystyt käyttämään sähköä silloin kun sähkön pörssihinta on matala, niin pörssisähkö voi auttaa sinua säästämään sähkölaskussasi. Pörssisähkö on yleensä edullisinta yöaikaan, joten sinun täytyisi pystyä siirtämään kulutuksesi niihin kohtiin.

Sähkönsiirron hinnasta sinun ei tarvitse välittää, sillä et voi vaikuttaa siihen kuin rajallisesti. Ainoita tapauksia joilla voit vaikuttaa sähkönsiirron hintoihin, on esimerkiksi muuttaa aikasähkösi yleissähköksi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä anna sinulle suurta säästöä vuositasolla ja jos joskus haluat muuttaa sähköliittymäsi aikasähköksi, niin verkkoyhtiösi voi periä tästä uudelleen liittymismaksun.

Sähkön hintavertailu on nopeaa netissä

Nykyään sähkön hintavertailu on erittäin nopeaa ja helppoa netissä. Sähkön kilpailutus on muutaman minuutin työ ja voit varmistua siitä, onko esim. nykyisen sähköyhtiösi uusi tarjous kilpailukykyinen markkinahinnan kanssa. Pystyt tarkistamaan huoletta millaisia sähkötarjouksia saisit tällä hetkellä, sillä nähdäksesi sähköhinnat, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään. Halvin sähkö löytyy ainoastaan vertailemalla.

Palvelumme Sähkösopimus.comin kautta näet aina helposti edullisimman palvelussa tarjotun sähkösopimuksen. Kun sähkön hintavertailussa on mukana monta sähköyhtiötä, niin usein palvelusta saatavat sähkötarjoukset ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Hintavertailu kannattaa tehdä aina kun sähköasiat ovat sinulle ajankohtaisia.

Yleensä nämä hetket ovat silloin, kun olet muuttamassa, nykyinen sähkösopimuksesi on loppumassa tai olet hakemassa uutta ja edullisempaa sähkösopimuta.

Sinun kannattaa aina vertailla sähkön hintaa, kun sopimuskautesi on päättymässä.

Useasti nykyinen sähkömyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä, kun sopimuskautesi on loppumassa. Tämä on yleensä merkki sinulle, että sinun kannattaa tehdä sähkön hintavertailua netissä.

Ota huomioon, että voit ottaa ja tehdä uuden sähkösopimuksen yleensä 3 kuukautta ennen kuin sinun vanha sähkösopimuksesi umpeutuu.

Edullisimman hinnan sähkösopimukselle löydät yleensä sähkövertailun kautta, jolloin näet kaikkien palvelussa mukana olevien sähköyhtiöiden tarjoukset sinulle.

Palvelumme kautta voit tehdä tällaisen vertailun, jolloin näet heti hinnat joita sinulle tarjotaan. Näin sinun on helppo valita se sähköyhtiöt, josta saat edullisinta sähköä sinun asettamien hakukriteerien mukaan.

Eri sähköyhtiöillä voi olla hintavertailun lisäksi erillisiä erikoiskampanjoita, joissa he voivat tarjota sähköä eri hinnalla kuin vertailupalvelun kautta.

Olemme listanneet nämä kampanjat meidän sivuillamme Sähkösopimus.com erikoistarjousten alle.

Voit tehdä sähkösopimuksen mutkattomasti suoraan hintavertailun kautta.

Yleensä sopimukseen tarvitaan esim. Nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja henkilötunnus. Näiden avulla voit tehdä sähkösopimuksen ja saat vahvistuksen sähkösopimuksesta sähköpostiisi.

Ei hätää, et sitoudu vielä mihinkään kun vertailet eri sähköyhtiöiden hintoja. Voit vertailla vaihtoehtojasi rauhassa.

Sähkön hintavertailu on myös ilmaista, joten se todella kannattaa. Voit hyötyä kilpailuttamalla sähkösi, niin kuin useat muutkin ovat tehneet ennen sinua.