Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Sähkön hintavertailu

Sähkön hintavertailu on kannattavaa, sillä voit saada sähkölaskuusi säästöä jopa useita satoja euroja. Asuinmuotosi vaikuttaa saamaasi säästön kokonaissummaan. Jos asut kerrostalossa tai rivitalossa, niin säästämäsi summa ei välttämättä ole useita satasia, mutta voi olla useita kymmeniä euroja vuoden aikana.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksesi sähkön hintavertailusivulla voit saada itsellesi sähkösopimuksen, jossa ei ole esimerkiksi kiinteää kuukausimaksua. Näin voit säästää pelkän kuukausimaksun poistumisella useita kymppejä vuoden aikana.

Jos asut omakotitalossa, niin sähkön hintavertailu pitäisi olla sinulla aina tapana, kun olemassa oleva sähkösopimuksesi on loppumassa. Omakotitalossa sähkönkulutuksesi voi olla jopa useita kymmeniä tuhansia kilowattitunteja, joten voit säästää useita satoja euroja kilpailuttamalla sähkösopimuksesi.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Sähkösopimus.com on kehitetty tarjoamaan suomalaisille kotitalouksille mahdollisuus vertailla sähkön hintoja suoraan netissä. Kaikki eivät pidä puhelinmyynnistä ja hankalilta kuulostavista sopimusehdoista, joihin pitäisi tutustua rauhassa. Siksi Sähkösopimus.com.”

Ismo Seppänen - Rovaniemi

Kuinka sähkön hintavertailu onnistuu helposti?

Nykyään sähkön kulutuksestasi on saatavilla kattavia tietoja, joko sähköyhtiösi tai sähköverkkoyhtiösi kautta. Sinun kannattaa tarkistaa kulutuksesi vuoden ajalta ja tehdä laskelmia sen perusteella.

Yleissähköä vertailtaessa, sinun on helppo verrata uuden sähkösopimuksen kustannuksia nykyiseen sähkösopimukseesi. Ota huomioon myös kuukausimaksun vaikutus, jos toisessa sopimuksessa tällainen on. Laske sähkön hinta kulutuksesi mukaan ja lisää laskelmaan mahdolliset kuukausimaksut.

Aikasähkön hintavertailussa tärkeintä on selvittää edellisten vuosien kulutuksestasi, kuinka paljon käytät keskimäärin päiväsähköä ja yösähköä. Jos päiväsähkön kulutuksesi on suurta, niin sinun kannattaa laskea, että tuleeko sinulle halvemmaksi sähkötarjous, jossa päiväsähkö ja yösähkö ovat samanhintaisia. Jos sinulla on vesikiertoinen lämmitys ja lämmität suurta lämminvesivaraajaa vain öisin, niin voit saada merkittäviä säästöjä aikaan, jos sähkösopimuksessasi on halpa hinta yösähkölle.

Sähkönsiirron hinnasta sinun ei tarvitse välittää, sillä et voi vaikuttaa siihen kuin rajallisesti. Ainoita tapauksia joilla voit vaikuttaa sähkönsiirron hintoihin, on esimerkiksi muuttaa aikasähkösi yleissähköksi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä anna sinulle suurta säästöä vuositasolla ja jos joskus haluat muuttaa sähköliittymäsi aikasähköksi, niin verkkoyhtiösi voi periä tästä uudelleen liittymismaksun.

Onko sähkön hintavertailu puolueeton vertailu?

Monelle kuluttajalle voi tulla epäilys, että onko netissä tarjottu sähkön hintavertailu puolueeton? Suurin osa netissä toimivista vertailuista on puolueettomia. Monelle voi tulla epäilys, että tarjottu sähkösopimus ei olisi paras mahdollinen, mutta tämä liiketoimintamalli ei ole kestävä, sillä löydät helposti monta palvelua, kuten palvelumme sähkösopimus.com, jossa voit aina saada näkyviin edullisimman palvelussa tarjotun sähkösopimuksen. Kun sähkön hintavertailussa on mukana monta sähköyhtiötä, niin usein palvelusta saatavat sähkötarjoukset ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus.com

Kotimaan Energia Netto

Solmi sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa –Asiakkaana tienaat myös tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Uudet asiakkaat saavat lisäarvopalvelut kuukaudeksi veloituksetta!

Fortum Vakaa

Fortumin Vakaa -sopimuksessa on vakaa hinta, joka päivittyy automaattisesti puolivuosittain. Jos tilaat nyt, saat kuuden kuukauden perusmaksut veloituksetta!

Fortum Vakio

Fortumin Vakio -sopimus kerrostaloihin alkaen 16€/kk. Maksat saman hinnan joka kuukausi, eli ei yllätyksiä. Jos tilaat nyt, saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0€!

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Sähkösopimus on sinun ja sähköyhtiön välinen sopimus jossa sovitaan ainakin sähkö kilowattituntihinnasta ja sopimuksen voimassaoloajasta. Sähkösopimuksessa määritellään toimitetaanko sinulle yleis-, aika- vai kausisähköä. Sähkösopimuksen voi helposti kilpailuttaa nettissä!

Tähän ei valitettavasti löydy suoraa vastausta, koska hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja joillakin sähköntoimittajilla voi olla kampanja käynnissä. Tämän takia kannattaa kilpailuttaa oma sähkösopimus aina ennen kuin olet esim. muuttamassa. Käyttämällä netistä löytyvää kilpailutuspalvelua löydät varmasti parhaan hinnan!

Sähkösopimus on helppo tehdä! Tähän ei tarvita montaa minuuttia eikä sinun tarvitse lähettää papereita edestakaisin. Sopimuksen vaihtaminen onnistuu helposti aina puhelimitse tai netin kautta. Meidän mielestä helpoin tapa on jos teet sopimuksen netin kautta. Jos käytät netin kilpailutuspalvelua, näet suoraan kuka tarjoaa parhaan hinnan.

Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa uusi sopimus tehdä hyvissä ajoin. Hoitamalla uuden sähkösopimuksen kaksi viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma siitä että sähköt pelaa uudessa osoitteessa. Jos uudella sopimuksella on kiire, voi sähköt saada uuteen osoitteeseen vielä saman päivän aikana. Tästä voi kuitenkin tulla lisäkustannuksia.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on paras hoitaa netin kautta. On olemassa palvelu nimeltä Sähkömittari.fi, joka hoitaa homman puolestasi! Syötät vain palvelun pyytämät tiedot niin saat heti eteesi sähkötarjouksia. Kannattaa myös kurkata palvelumme tarjoukset -osioon, josta näet sähkötoimittajien ajankohtaiset kampanjat. 

Sähkön kilpailuttaminen maksaa sinulle täydet 0 euroa!