Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Halvin sähkö löytyy netistä

Mistä halvin sähkö löytyy, on kysymys jota suomalaiset miettii etenkin nyt talven tullessa. Moni huomaa vasta jälkikäteen miten kallis nykyinen sähkösopimus oikeasti on. Kaikenlainen säästäminen on kuitenkin monelle kotitaloudelle haastavaa jos kaikesta tarpeettomasta on jo luovuttu. Ilman sähköä on kuitenkin vaikea selvitä, joten on aina hyvä idea kilpailuttaa sähkösopimus tasaisin väliajoin. Nykyään sähköyhtiön vaihtaminen halvempaan in tehty helpoksi.

Oman sähkösopimuksen saa vaihdettua suhteellisen helposti, jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Markkinoilla on näinä päivinä monta sähköyhtiötä ja kilpailu alalla on kova. Tämähän on kuluttajalle aina hyvä, mutta kaikki sähkötarjoukset kannattaa käydä läpi kunnolla ennen kuin laittaa nimen paperiin. Monet uudet sähköyhtiöt pyrkivät markkinoille erittäin alhaisilla hinnoilla ja perinteiset sähköyhtiöt eivät tähän leikkiin pysty lähtemään. Vaikka sähkö hinta onkin se tärkein seikka koko sopimuksessa, kannattaa myös miettiä muita tekijöitä. Mieti ainakin seuraavia tekijöitä:

  1. Sähkö toimitusvarmuus.
  2. Minkälaiseen sopimukseen sitoudut.
  3. Onko sähkösopimuksen ehdoissa epäselvyyksiä.

Monet meistä ovat varmaan elämänsä aikana saaneet puhelinmyyjältä soiton jossa kaupataan ”edullista sähkösopimusta”. Lyhyen puhelun aikana on vaikea saada selville sähkösopimuksen tarkkoja ehtoja. Näissä tapauksissa kannattaa aina pyytää tarjous kirjallisena, jotta voit rauhassa tutustua sopimukseen. Tällä tavalla vältyt turhilta yllätyksiltä.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Sähkösopimus.com on kehitetty tarjoamaan suomalaisille kotitalouksille mahdollisuus vertailla sähkön hintoja suoraan netissä. Kaikki eivät pidä puhelinmyynnistä ja hankalilta kuulostavista sopimusehdoista, joihin pitäisi tutustua rauhassa. Siksi Sähkösopimus.com.”

Ismo Seppänen - Rovaniemi

Mistä löytää halvinta sähköä?

Kätevästi saat halvinta sähköä tilattua jos etsit parhaan tarjouksen netistä. Pikaisesti tutkimalla ja vertailusivuilla surffailemalla ei aina tuota tulosta, vaan sinun täytyy tarkkaan tutustua tarjouksiin ennen kuin tartut tarjoukseen. Monet vertailusivustot käyttävät kyllä oikeaa terminologiaa, mutta sopimukset eivät aina ole vertailukelpoisia. On myös hyvä muistaa että sähkön kokonaishinta koostuu kolmesta osasta. Sähköyhtiön tarjoaman sähkön, sähkö siirtomaksu ja verot. Voit ainoastaan vaikuttaa sähkön hintaan vaihtamalla sähkösopimusta.

Kaikki sähkötarjoukset kannattaa laskea auki. Tällöin huomaat miten jotkut kiinteät paketit voivat olla aivan liian kalliita. Kunhan tiedät oman kulutuksesi, voit helposti tarkistaa onko kiinteä kuukausihinta sinulle sopiva vai kannattaako sinun maksaa kiinteä hinta per kilowattitunti. Esim. Fortumilla on nykyään tarjolla sähkösopimuksia kiinteällä hinnalla (Fortum Vakio) asiakkaille jotka asuvat kerrostaloasunnossa. Näillä paketeilla on tarkat rajat, esim. halvimpaan pakettiin kuuluu 2200 kWh per vuosi ja paketin hinta on 14€ kuukaudessa. Jos vuosikulutusrajasi ylittyy, siirtää Fortum sopimuksesi kalliimpaan luokkaan automaattisesti.

Fortumin paketti on kuitenkin hyvä vaihtoehto henkilölle joka muuttaa ensimmäiseen kotiin ja ei ole varman miten paljon sähköä kuluttaa. Jos huomaat että kulutuksesi on paljon pienempi, voit helposti vaihtaa esim. Fortumin Vakaa -sopimukseen.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus.com

Kotimaan Energia Netto

Solmi sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa –Asiakkaana tienaat myös tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Uudet asiakkaat saavat lisäarvopalvelut kuukaudeksi veloituksetta!

Fortum Vakaa

Fortumin Vakaa -sopimuksessa on vakaa hinta, joka päivittyy automaattisesti puolivuosittain. Jos tilaat nyt, saat kuuden kuukauden perusmaksut veloituksetta!

Fortum Vakio

Fortumin Vakio -sopimus kerrostaloihin alkaen 16€/kk. Maksat saman hinnan joka kuukausi, eli ei yllätyksiä. Jos tilaat nyt, saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0€!

Vaikuta valitsemalla uusiutuvia energiamuotoja

Sähkön hinnan lisäksi, moni myös miettii miten oma sähkö tuotetaan. Jotkut meistä haluaa uusiutuvaa sähköa, jotkut ydinvoimalla tuotettua ja joillekin tällä ei ole mitään merkitystä. Esim. Vattenfall myy nykyään vain ja ainoastaan fossiilivapaata energiaa. Vattenfall on ottanut tehtäväkseen tuottaa energiaa fossiilivapaasti ilmaston ja maapallon hyväksi. Kyseinen seikka ei kuitenkaan ole se joka ratkaisee ottaako kuluttaja Vattenfallin vai jonkun muun sähköyhtiön sopimuksen.

Jos haluat itse tuottaa sähköä, voit tilata Fortumilta aurinkopaneelit suoraan kotiin ja maksaa ostoksesi osamaksulla. Hoidat vain kartoituksen Fortumin sivuilla ja odotat että asentaja käy paikan päällä varmistamassa että paneelit saadaan asennettua. Sen jälkeen Fortum asentaa paneelit katollesi ja tämän jälkeen järjestelmä toimii heti. Jos et itse käytä kaikkea sähköä, voit myydä tuottamasi sähkön Fortumille.

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Sähkösopimus on sinun ja sähköyhtiön välinen sopimus jossa sovitaan ainakin sähkö kilowattituntihinnasta ja sopimuksen voimassaoloajasta. Sähkösopimuksessa määritellään toimitetaanko sinulle yleis-, aika- vai kausisähköä. Sähkösopimuksen voi helposti kilpailuttaa nettissä!

Tähän ei valitettavasti löydy suoraa vastausta, koska hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja joillakin sähköntoimittajilla voi olla kampanja käynnissä. Tämän takia kannattaa kilpailuttaa oma sähkösopimus aina ennen kuin olet esim. muuttamassa. Käyttämällä netistä löytyvää kilpailutuspalvelua löydät varmasti parhaan hinnan!

Sähkösopimus on helppo tehdä! Tähän ei tarvita montaa minuuttia eikä sinun tarvitse lähettää papereita edestakaisin. Sopimuksen vaihtaminen onnistuu helposti aina puhelimitse tai netin kautta. Meidän mielestä helpoin tapa on jos teet sopimuksen netin kautta. Jos käytät netin kilpailutuspalvelua, näet suoraan kuka tarjoaa parhaan hinnan.

Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa uusi sopimus tehdä hyvissä ajoin. Hoitamalla uuden sähkösopimuksen kaksi viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma siitä että sähköt pelaa uudessa osoitteessa. Jos uudella sopimuksella on kiire, voi sähköt saada uuteen osoitteeseen vielä saman päivän aikana. Tästä voi kuitenkin tulla lisäkustannuksia.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on paras hoitaa netin kautta. On olemassa palvelu nimeltä Sähkömittari.fi, joka hoitaa homman puolestasi! Syötät vain palvelun pyytämät tiedot niin saat heti eteesi sähkötarjouksia. Kannattaa myös kurkata palvelumme tarjoukset -osioon, josta näet sähkötoimittajien ajankohtaiset kampanjat. 

Sähkön kilpailuttaminen maksaa sinulle täydet 0 euroa!