Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Sähkösopimus.com

Sähkösopimus helposti netistä! Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevästi palvelumme avulla.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö helposti ja nopeasti palvelumme avulla!

Vertaile sähkön hintaa

Sähkön hinta vaihtelee toimittajittain. Vertaile halvin hinta palvelussamme!

Tee edullinen sähkösopimus

Valitse paras tarjous ja tee sopimus suoraan netissä!

Sähkön kilpailutus

Sähkön kilpailutus on helppo tapa alentaa sähkölaskuasi. Jos et ole kilpailuttanut sähköäsi vähään aikaan, niin se kannattaa tehdä välittömästi. Sähkönkilpailutus kannattaa erityisesti, jos asut omakotitalossa, sillä omakotiasumisen sähkön kulutus on paljon isompaa kuin kerrostalo- tai rivitaloasunnossa.

Sähkökilpailutus monesta sähköyhtiöstä kerralla.

Sähkökilpailutus kannattaa tehdä vertailusivulla, sillä saat samalla kertaa kilpailutettua monta sähköä myyvää yritystä. Näin sinulta säästyy aikaa ja vaivaa, kun sinun tarvitsee vain verrata saamiasi sähkötarjouksia.

Kilpailuta sähkö ja säästä rahaa

Kilpailuta sähkö yllä aloittamalla yllä olevasta hakemuksesta. Sähkö kannattaa kilpailuttaa riippumatta siitä missä asunnossa asut. Kun kilpailutat sähköä kerrostaloon, niin muista ottaa huomioon toteutunut kulutuksesi. Kerrostaloasunnoissa sähkönkulutus on murto-osa omakotiasumisesta, joten jos sähkösopimuksessasi on kiinteä kuukausihinta, niin tämä voi olla merkittävä osuus kuukausittaisesta sähkölaskustasi.

Kilpailuta sähkösi aina kun mahdollista

Kilpailuta sähkösi aina kun siihen on sopiva tilaisuus. Sinun kannattaa kilpailuttaa sähkösi aina kun olet muuttamassa tai nykyinen sähkösopimuksesi on loppumassa. Näin varmistat, ettei tulevissa sähkölaskuissasi ole tyhjää ilmaan, vaan maksat sähköstäsi kilpailukykyistä hintaa.

Sähkö kilpailutus säästää sinulle aina enemmän, mitä enemmän taloutesi kuluttaa sähköä vuositasolla. Jos käytät vähän sähköä, niin voit saada etua edullisemman kuukausihinnan myötä tai jos suostut sitoutumaan pidempään määräaikaiseen sopimukseen, niin voit saada sähkön hintasi edullisemmaksi.

Sähkön kilpailuttaja kilpailuttaa sähkösopimuksen puolestasi

Sähkön kilpailuttaja kilpailuttaa sähkön puolestasi. Sinun tarvitsee täyttää hakemukseen perustiedot. Esimerkiksi:

  • Postinumero
  • Nykyinen sähköyhtiö
  • Siirtoyhtiö
  • Arvio vuosittaisesta sähkön kulutuksesta

Sähkön kilpailuttajan avulla voit vertailla nopeasti sähkötarjouksia usealta yhtiöltä samanaikaisesti. Sinun tarvitsee tehdä vain yksi sähkön kilpailutus ja saat tarjouksia sen perusteella.

Sähkösopimus heti - muuttajalle

Sähkösopimus.com on kehitetty tarjoamaan suomalaisille kotitalouksille mahdollisuus vertailla sähkön hintoja suoraan netissä. Kaikki eivät pidä puhelinmyynnistä ja hankalilta kuulostavista sopimusehdoista, joihin pitäisi tutustua rauhassa. Siksi Sähkösopimus.com.”

Ismo Seppänen - Rovaniemi

Kilpailuta sähkösopimus

Jos sinulla on pitkän aikaa voimassa ollut sähkösopimus, niin kilpailutus on paikallaan. Näet yleensä sähkölaskustasi, jos sinulla on voimassa määräaikainen sähkösopimus. Sähkösopimuksen kilpailutus on nykyään helppoa, sillä voit kilpailuttaa sähkösopimuksesi laajasti yhdestä paikkaa.

Kilpailuta sähkösopimus yllä olevasta hakemuksesta. Kirjoita vain sähköhakemuksen perustiedot ja me kilpailutamme sähkösopimuksen puolestasi. Sinun tehtävänäsi on vertailla saamiasi sähkötarjouksiasi ja valita sinulle sopivin sähkösopimus.

Paras sähkön kilpailutus

Paras sähkön kilpailutus kilpailuttaa kattavasti sähkönmyyjiä. Mitä enemmän sähköyhtiöitä on kilpailussa mukana, niin sitä todennäköisemmin saat itsellesi itsellesi paremman sähkötarjouksen.

Sähkön hinnan kilpailutus kannattaa aina

Sähkön hinnan kilpailutus kannattaa aina, sillä vaikka saisit hyvältä vaikuttavan tarjouksen nykyiseltä sähköyhtiöltä sopimusajan loppupuolella, niin voit saada samalta yhtiöltä paremman tarjouksen kilpailutuspalvelu kautta. Muista siis aina punnita saamasi tarjous kattavassa sähkösopimusvertailussa.

Sähkön kilpailutus kotitalouksille

Sähkön kilpailutus kotitalouksille on tärkeää. Jos asut omakotitalossa, niin sähkölaskusi voi olla useita tuhansia euroja vuodessa. Kun kilpailutat sähkösi, niin voit säästää pienellä vaivalla useita satoja euroja vuoden aikana. Sähkön kilpailutus kotitalouksille kannattaa siis aina.

Sähköyhtiön kilpailutus on helppoa

Sähköyhtiön kilpailutus on nykyään mutkatonta ja helppoa. Täytä vain tiedot sähkönkulutuksestasi ja asuinpaikastasi, niin saat välittömästi sähkötarjouksia, joista voit laskea säästösi nykyiseen sähkösopimukseesi. Jos et sillä hetkellä saa parempia uusia tarjouksia, niin ainakin tiedät, että maksat sähköstäsi tällä hetkellä todella kilpailukykyistä hintaa.

Sähkönsiirto kilpailutus on tällä hetkellä mahdotonta

Sähkönsiirron kilpailutus on tällä hetkellä mahdotonta. Tällä hetkellä maksat sähkönsiirrosta sen perusteella, minkä verkkoyhtiön alueella asut. Jos asut harvaan asutussa kunnassa, niin joudut todennäköisemmin maksamaan suurempaa siirtomaksua, kuin jos asuisit tiheästi asutussa taajamassa.

Kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkösopimus.com

Kotimaan Energia Netto

Solmi sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa –Asiakkaana tienaat myös tunnin ilmaista sähköä – joka päivä. Uudet asiakkaat saavat lisäarvopalvelut kuukaudeksi veloituksetta!

Fortum Vakaa

Fortumin Vakaa -sopimuksessa on vakaa hinta, joka päivittyy automaattisesti puolivuosittain. Jos tilaat nyt, saat kuuden kuukauden perusmaksut veloituksetta!

Fortum Vakio

Fortumin Vakio -sopimus kerrostaloihin alkaen 16€/kk. Maksat saman hinnan joka kuukausi, eli ei yllätyksiä. Jos tilaat nyt, saat ensimmäisen kuukauden hintaan 0€!

Sähkösopimus - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin sähkösopimuksen kilpailuttamiseen liittyviin kysymyksiin

Sähkösopimus on sinun ja sähköyhtiön välinen sopimus jossa sovitaan ainakin sähkö kilowattituntihinnasta ja sopimuksen voimassaoloajasta. Sähkösopimuksessa määritellään toimitetaanko sinulle yleis-, aika- vai kausisähköä. Sähkösopimuksen voi helposti kilpailuttaa nettissä!

Tähän ei valitettavasti löydy suoraa vastausta, koska hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja joillakin sähköntoimittajilla voi olla kampanja käynnissä. Tämän takia kannattaa kilpailuttaa oma sähkösopimus aina ennen kuin olet esim. muuttamassa. Käyttämällä netistä löytyvää kilpailutuspalvelua löydät varmasti parhaan hinnan!

Sähkösopimus on helppo tehdä! Tähän ei tarvita montaa minuuttia eikä sinun tarvitse lähettää papereita edestakaisin. Sopimuksen vaihtaminen onnistuu helposti aina puhelimitse tai netin kautta. Meidän mielestä helpoin tapa on jos teet sopimuksen netin kautta. Jos käytät netin kilpailutuspalvelua, näet suoraan kuka tarjoaa parhaan hinnan.

Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa uusi sopimus tehdä hyvissä ajoin. Hoitamalla uuden sähkösopimuksen kaksi viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma siitä että sähköt pelaa uudessa osoitteessa. Jos uudella sopimuksella on kiire, voi sähköt saada uuteen osoitteeseen vielä saman päivän aikana. Tästä voi kuitenkin tulla lisäkustannuksia.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on paras hoitaa netin kautta. On olemassa palvelu nimeltä Sähkömittari.fi, joka hoitaa homman puolestasi! Syötät vain palvelun pyytämät tiedot niin saat heti eteesi sähkötarjouksia. Kannattaa myös kurkata palvelumme tarjoukset -osioon, josta näet sähkötoimittajien ajankohtaiset kampanjat. 

Sähkön kilpailuttaminen maksaa sinulle täydet 0 euroa!